FlashbackAfleveringenUitzendingenGastenboekSpeciale uitzendingenNieuwsPodcastColofon1964
Merry Christmas 2008
Dag 2008
Eurovisiesongfestival
Hits of the blitz
Speciale uitzendingen

Regelmatig maken wij speciale uitzendingen van Flashback.

Kijk op de website van je eigen lokale station wanneer de specials worden uitgezonden! In de linkerkolom kun je meer informatie krijgen uit de verschillende afleveringen.

Via onze Flashack Podcast kun je de afleveringen nogmaals beluisteren.

DECEMBER 2008:
Merry Christmas Special
Kerstmuziek door de jaren heen met veel, heel veel bijzondere Kerstberichten. Terwijl je de boom aan het optuigen bent trakteren wij je op de juiste muziek. 


DECEMBER 2008 / JANUARI 2009:

Dag 2008
In de laatste maand van 2008  en de eerste van 2009 kijken we nog één keer achterom. De hits van 2008, het belangrijkste nieuws en natuurlijk de geluiden van het afgelopen jaar. Twee afleveringen over 2008

 

MEI 2009:
Eurovisiesongfestival
Wie geniet of genoot er niet jaarlijks van het Eurovisiesongfestival. Aan de vooraviond van het Eurovisiesongfestival 2009 kijken we verschillende afleveringen  naar diverse inzendingen. De rellen, de roddels, de meest opvallende optredens, de gemiste noten, de nummers 3, 4 en laatst en natuurlijk de winnaars.
 

MEI 2009:
Hits of The Blitz
Luister naar berichten, verhalen en de muziek uit de periode 1940 - 1945. Ondanks de ellende van de 2e Wereldoorlog kon men, illegaal of niet, zo af en toe genieten van geluiden uit het verzet of uit de "vrije wereld".Flashback Summer Holiday
Vakantiehits door de jaren heen. Van Cliff Richard tot Dries Roelvink. Twee afleveringen brengen je in de juiste stemming voor de zomervakantie.


De geschiedenis van de Nederlandstalige hits
Van het verre verleden met o.a. Louis Davids via Boudewijn de Groot naar Nick en Simon.